Vacature: Projectmedewerker bij Poppunt

Dit is een gearchiveerd bericht

15.04.2016

Poppunt, het aanspreekpunt en huis van vertrouwen voor muzikanten en dj's in Vlaanderen en Brussel, is op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde projectmedewerker, een netwerkbeest met een neus voor muzikaal talent (én een stel potige schouders om een fundament op te bouwen).
Poppunt is er voor muzikanten en dj’s uit alle genres van de popmuziek - van metal tot house - en van alle niveaus - van absolute beginners tot doorgewinterde muzikanten die op het punt staan om een platencontract te tekenen. Onze missie: talent een duw in de rug geven, ook in Brussel.

Concreet: heb jij die spreekwoordelijke vinger aan de pols als het over muzikaal talent gaat? Deins je er niet voor terug om op geheel professionele wijze beste vriendjes te worden met Brusselse cafébazen zodat je daar back to basics Stoemp!-concerten kunt programmeren en organiseren? Is 'Bruxelles, ma belle' een spreuk die je wilt verdedigen en heb je het in je om de dossierpen te scherpen voor beleidsmakers? Ben je een vlotte babbelaar die zich met overtuiging en de glimlach staande houdt in het bonte gezelschap van zowel jonge als minder jonge muzikanten en dj's, managers, boekers en programmatoren van alle slag? Wil je op ambachtelijke wijze mee muzikanten en dj’s in de watten leggen, zowel offline als online, op Poppunts kansenplatform vi.be? Heb je er altijd al van gedroomd om de productie van SOUND/CHECK of Play & Produce mee voor te bereiden en aan te pakken met een leger van toegewijde vrijwilligers? Wil jij mee organisaties en muzikanten verenigen en zichtbaar maken via Lokale Helden, onze vitrine voor al het lokale muzikaal talent?

Als projectmedewerker krijg je de unieke kans om jouw stempel te drukken op de Poppunt-projecten.

Poppunt zoekt een denker én doener, een allrounder die goed kan functioneren in een gemotiveerd team.

Jouw profiel:
  • Je staat in voor de volledige ontwikkeling én uitvoering van het Stoemp!-project. (stoemplive.be)
  • Met andere woorden: je programmeert, leest een begroting, maakt een planning op, staat in voor de promotiecampagne (i.s.m. de communicatiecollega), regelt alle praktische afspraken, verzorgt de productie op alle dertig concerten én bent in staat om via dossiers overheden & sponsors te overtuigen van het project (i.s.m. de projectverantwoordelijke en marketingcollega).
  • Daarnaast ondersteun je diverse projecten die deel uitmaken van de algemene werking van Poppunt. Producties in goede banen leiden, als verbinder muzikanten en organisaties enthousiasmeren voor o.a. Lokale Helden, mee jureren met collega's van een festival of gerenommeerde wedstrijd.
  • Je bent veruit de communicatiefste persoon op kantoor en kunt vlot omgaan met collega’s.
  • Met jouw drive zet je overal de puntjes op de i.
  • Je kunt snel je weg vinden binnen diverse sectoren, van de muzikale jungle tot het lokaal cultuurbeleid of de participatie van kansengroepen.
  • Bonuspunten als je in Brussel woont en rad van tong bent in het Frans of het Engels.
Wat typeert een Poppunter?
  • Je hebt een affiniteit met muzikanten en een bijzondere liefde voor muziek.
  • Je bent een teamspeler bij uitstek, maar kunt ook goed je eigen mannetje staan.
  • Je kunt organiseren, programmeren en je bent een geboren ondernemer.
  • Je gelooft in nieuw talent en wilt samen met het Poppunt-team voor hen door het vuur gaan.
  • Je bent gedreven, gemotiveerd en ambitieus: het halen van mooie resultaten samen met de rest van de ploeg is daarbij belangrijker dan om 17 u thuis zijn.
  • Avondwerk schrikt je niet af
Wat Poppunt je biedt:
  • Een contract van onbepaalde duur voor een voltijdse functie
  • De kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job

Poppunt hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer. Kwaliteiten en talenten van medewerkers zijn belangrijker dan geslacht, leeftijd, geaardheid, etnische afkomst of handicap.

Interesse?
Stuur voor maandag 16 mei 2016 een motivatiebrief, cv en een overzicht waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar luc@poppunt.be. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Verwante items in de databank

Organisaties:Poppunt (ondersteunende organisatie)

Terug Meer nieuws