Infosessie over het nieuwe Kunstendecreet (Projecten en Beurzen)

Dit is een gearchiveerd bericht

31.03.2016

Op 15 mei 2016 kunnen voor de derde maal project- en beursaanvragen worden ingediend onder de nieuwe regeling van het Kunstendecreet. Om kunstenaars en organisaties wegwijs te maken in de regelgeving m.b.t. projecten en beurzen organiseert Kunstenpunt op 13 april 2016 van 9u30 tot 12u30 een infosessie.

De infosessie bestaat uit twee delen:
  1. Presentatie: overzicht van o.a. de nieuwe en vernieuwde subsidielijnen met verduidelijking over het principe van zelfprofilering via functies en disciplines, over de manier waarop de kwaliteitsbeoordeling georganiseerd wordt en over de werking van het digitale platform KIOSK
  2. Workshop: begeleiding door Kunstenpunt van kleine groepen deelnemers om aan de hand van concrete cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines beter onder de knie te krijgen
Praktische info:

Datum: 13 april 2016 van 9u30 tot 12u30
Locatie: Kunstenpunt, Ravensteingalerij 38, 1000 Brussel (routebeschrijving)
Taal: De presentatie (deel 1) wordt in het Nederlands gegeven. Een minimaal passieve kennis van het Nederlands wordt dus verondersteld. Het is evenwel mogelijk om de workshop (deel 2) in het Engels te volgen. We vragen dan wel om op voorhand de Engelse presentatie online door te nemen.
Inschrijven: De infosessie is volzet. Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst. We brengen je op 12 april op de hoogte of er een plaats vrijgekomen is.
Deelname aan de infosessie is gratis.

OPGELET: Ben je ingeschreven, maar last-minute verhinderd? Geef ons een seintje ten laatste op 11 april.

Via deze link vind je alle nuttige informatie en links om een subsidieaanvraag voor te bereiden. Handig om door te nemen ter voorbereiding van de infosessie of om meteen mee aan de slag te gaan.

Terug Meer nieuws