11de Sound and Music Computing Conference 2014 in Athene

Dit is een gearchiveerd bericht

18.02.2014

Tussen 14 en 20 september vindt te Athene de 11de ICMC/SMS/2014 conferentie plaats. Voor het eerst is er een samengaan tussen 2 bestaande evenementen: De Internationale Conferentie voor Computer Muziek (40ste ICMC) en de Sound&Music Computing Conference (11de SMC). Hoofdthema van de conferentie: "Music technology meets Philosophy: From Digital Echos to Virtual Ethos"

Onderzoekers in muziek en geluidscomputing, componisten, musicologen en filosofen worden uitgenodigd deel te nemen aan een interessante dialoog over gerelateerde topics met als doel het verleden, het heden en de toekomst van computermuziek en geluidscomputing te herdefiniĆ«ren. 
Voor meer info zie de Call for Papers en Call for Music.

De ICMC|SMC|2014 Conferentie bevat lezingen, speciale sessies, binnenhuis & buitenconcerten, installaties, demonstraties, workshops, tentoonstellingen en zomercursussen, gegeven op diverse plaatsen gaande van concertzalen, universiteitsauditoria, museumhallen tot archeologische sites.

 ICMC|SMC|2014 wordt georganiseerd door de "National and Kapodistrian University of Athens" (Department of Music Studies and Department of Informatics and Telecommunications), de Onassis Cultural Center en het Institute for Research on Music and Acoustics.


Voor alle verdere info www.icmc14-SMC14.net

Terug Meer nieuws