Cultureel Verdrag Vlaanderen-Nederland gaat online met Grensopener

Dit is een gearchiveerd bericht

02.03.2012

Grensopener is het online startpunt voor iedereen die zich wil oriƫnteren in het Vlaams-Nederlandse culturele landschap. Niet alleen de vormen van samenwerking tussen de overheden zijn erin opgenomen, maar ook de informele verbanden die zich boven of soms net onder de waterlijn afspelen.
Grensopener geeft de actuele stand van zaken en biedt daarnaast de mogelijkheid om te zoeken naar projecten in het verleden.

Grensopener is gemakkelijk doorzoekbaar op trefwoord, tijdsperiode of categorie. De database is voorzien van links die direct toegang geven tot de sites van de besproken organisaties en activiteiten.

Grensopener is crowdsourced en groeit met input van de samenwerkende entiteiten. Startpunt was het gebruik van zo veel mogelijk bestaand materiaal. Wie actief is in het kader van een Vlaams-Nederlands samenwerkingsverband, of weet heeft van een samenwerking die nog niet in Grensopener opgenomen is, kan het als item toevoegen.

Voor meer informatie over Grensopener en de banner neemt u contact op met het secretariaat van de Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen-Nederland:

commissie@cvn.be
+ 32 (0) 2 502 68 42
www.grensopener.eu en www.cvn.be

Verwante items in de databank

Organisaties:Cultureel Verdrag Vlaanderen-Nederland (ondersteunende organisatie)

Terug Meer nieuws