None

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):I do I do
Label(s):Alien do God
Label code:Mars 005
Releasedatum:02.2007
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Rock / Alternative
Taal:Engels

Info

'None', het debuut van de Gents-Tieltse groep 'I do I do' werd in Boston ingeblikt door Chris Brokaw en gemixt door Paul Q. Kolderie.

Track-info

1.Come
2.Delta blues
3.The devil
4.None
5.Goods and gear
6.Paper gold
7.Let's play northpole
8.The righteous part of town
9.If wishes were horses
10.Brick's face
11.The siren
12.D-glass
13.Machines

Perscommentaren

"Ondernemende jonge bandjes: er moesten er meer van zijn. Dat bewijst het Gentse I Do I Do, dat voor de opnames van zijn debuut-cd None naar Boston trok, er de studio in ging met niemand minder dan Chris Brokaw (Come en Codeine) en de plaat vervolgens liet mixen door Paul Q. Kolderie van de legendarische rockfabriek Fort Apache. (..) Dwarse, explosieve indiegitaren, een stormachtige ritmesectie en catchy songs zoals 'The Devil' en 'Goods and Gear' die beademd worden door Steve Wynn. 'If Wishes Were Horses' is prima garagerock, maar met het knagende 'None' en het rustige 'Let's Play Northpole' bewijst I Do I Do dat het meer dan één undergroundkunstje onder de knie heeft."
Dirk Steenhaut, De Morgen, Encore p.6 (11.04.2007)

"'None' is eigenlijk best een straffe indierockplaat van een niveau dat door niet zoveel groepen in België gehaald wordt. (...) 'None' doet ook bedenken dat er ooit een tijd was waarin Hüsker Dü, The Replacements en Dinosaur Jr. het vaandel droegen van de vuige gitaarrock. Nostalgie van de betere soort dus."
JB, RifRaf 182 (01.02.2007)