Call for Proposals Classical:NEXT 2017

Dit is een gearchiveerd bericht

30.08.2016

Classical:NEXT, de jaarlijkse conferentie en beurs voor klassieke muziek, lanceert naar aanleiding van de zesde editie in 2017 opnieuw een oproep voor programmavoorstellen. Als muziekprofessional kun je vanaf nu een voorstel indienen voor een showcase, een clubshowcase, een projectpitch of een conferentiesessie. 

Classical:NEXT 2017, van 17 tot 20 mei 2017 in Rotterdam, is bij uitstek op zoek naar vernieuwende artiesten en projecten, toekomstgerichte thema’s en interactieve conferentieformats uit alle hoeken en genres van de klassiekemuziekwereld.

Deadline en procedure
Welk format je ook kiest, de deadline voor het indienen van een voorstel  is vrijdag 30 september 2016. Voor het indienen van een voorstel dien je gebruik te maken van de onlinemodule op de website van Classical:NEXT.

Alle voorstellen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van internationale experts, om zo een evenwichtig en objectief aanbod van showcases en projecten te garanderen voor C:N 2017.

Kunstenpunt op Classical:NEXT
Net zoals dit jaar trekt Kunstenpunt ook in 2017 naar Classical:NEXT, om via een gemeenschappelijke stand met Wallonie-Bruxelles Musiques (WBM) de aanwezigheid van de Belgische klassiekemuzieksector te verzekeren.  De Belgische stand wordt niet alleen opgevat als etalage voor muziek uit België, maar ook als ontmoetingsplek waar je nieuwe contacten kunt leggen en informatie kunt uitwisselen. Kunstenpunt & WBM zorgen voor de coördinatie, extra communicatie rond de vertegenwoordiging alsook promotionele ondersteuning wanneer er een groep wordt verkozen voor een showcase.

Meer informatie over de gemeenschappelijke stand, groepskortingen en deelname mag je verwachten voor het einde van 2016.

Meer informatie
classicalnext.org
classicalnext.com

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws