LABtrio en Dans Dans geselecteerd voor een showcase op Jazzahead 2016

Dit is een gearchiveerd bericht

21.12.2015

Jazzahead is een internationale beurs met conferentie en showcasefestival in Bremen. De Belgische delegate telt bij de 50 professionals. Ook bij de volgende editie zal onze aanwezigheid niet onopgemerkt blijven dank zijn de showcases van 2 bijzondere trio's. 

De 11de editie is gepland van 21 tot 24 april 2016. Het programma van Jazzahead bestaat uit concerten, showcases, rondetafelgesprekken, lezingen, netwerkmomenten, awards, ...en een professionele beurs. Het showcasegedeelte bestaat dit jaar weer uit verschillende modules. Belgische jazzgroepen konden zich aanmelden voor de 'European Jazz Meeting' op zaterdag 23 april 2016. Uit de talrijke inzendingen selecteerde een professionele jury Dans Dans en LABtrio. Beide trio's kregen de laatste tijd heel wat internationale weerklank. Hun passage op Jazzahead betekent dan hopelijk ook een volgende stap in de verovering van de internationale jazz scène. 

Kunstenpunt & WBM coördineren de Belgische aanwezigheid en zullen rond deze showcases ook extra aandacht creëren. Geïnteresseerden kunnen via ons korting bekomen op hun deelname. Zie eerder nieuwsbericht.

Terug Meer nieuws