PROpeller: Masterclasses voor muziekprofessionals

PXL-Music, Poppunt en Kunstenpunt lanceren nieuw project

Dit is een gearchiveerd bericht

03.12.2015

(!) Nieuw aanvangsuur en nieuwe spreker voor eerste PROpeller sessie op GLIMPS.
Onder de noemer PROpeller organiseren PXL-Music, Poppunt en Kunstenpunt vanaf najaar 2015 inspirerende sessies over actuele topics en tendensen in de muziekindustrie.

PROPELLER @ GLIMPS
De allereerste PROpeller masterclass vindt plaats op Glimps, het internationale showcasefestival in Gent. Op donderdag 10 december om 10u00 nodigen weAllen Bargfrede uit, founder & executive director aan de prestigieuze Berklee College of Music. Bargfrede is medewerker bij Rethink Music, de groep binnen Berklee die onderzoek doet naar toekomstige businessmodellen in de muziek. Hij schreef mee aan het Fair Music onderzoeksrapport over transparantie en geldstromen in de (digitale) muziekindustrie (download het volledige rapport hier). Op Glimps komt Bargfrede dit rapport in detail toelichten; hij formuleert ook oplossingen om meer transparantie te creëren, transacties en cash flows tussen aanbieders, gebruikers en rechthebbenden te versnellen en inefficiënties in die geldstromen weg te werken.

Alle info over de PROpeller-sessie met Allen Bargfrede (met als titel ‘Data & dollars – towards a fair payment model for artists & the music industry’) vind je hier. Na de lezing van Allen Bargfrede is er ruim de tijd voor vragen. Jouw vraag kan je nu al doorsturen via jan@poppunt.be.

WANNEER? donderdag 10 december 2015 om 10u00
WAAR? Handelsbeurs Foyer
TOEGANG? Delegate passes voor de Glimps-conferentie kan je hier bestellen. Een delegates weekendpas kost 70€, een delegates dagpas kost 50€.

Verwante items in de databank

Organisaties:Glimps (festival)

Terug Meer nieuws