European Jazz Conference nu ook toegankelijk voor niet-leden

Dit is een gearchiveerd bericht

10.08.2015

De European Jazz Conference (EJC) is het belangrijkste ontmoetingsmoment voor jazzprofessionals in Europa en vindt elk jaar plaats in september. Oorspronkelijk gestart als de Algemene Vergadering van het Europe Jazz Network (EJN), werd het in 2014 omgedoopt tot de Europe Jazz Conference. De editie van 2015 (van 24 tot 27 september in Budapest) is voor het eerst ook toegankelijk voor deelnemers die geen lid zijn van EJN.

De European Jazz Conference focust op het bouwen van duurzame relaties tussen jazzprofessionals in Europa, het ontwikkelen van nieuwe projecten en artistieke samenwerkingen, en het delen van expertise. Bovendien biedt de conferentie gelegenheid om verschillende jazzscenes te leren kennen en 'best practices' te ontdekken uit de hele wereld.

Het programma van de conferentie bestaat uit keynote speeches, debatten, werkgroepen en netwerksessies die de deelnemers de kans geven om in contact te komen met de belangrijkste jazzpromotors uit Europa. Bovendien staan er elke avond showcases op het programma van interessante en vernieuwende jazzensembles uit gastland Hongarije.

Meer info en het volledige programma vind je hier.

Inschrijven kan via deze link

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws