Met Kunstenpunt naar Classical:Next 2015 Rotterdam

Dit is een gearchiveerd bericht

12.01.2015

Classical:Next is een conferentie voor muziekprofessionals met beurs en showcaseconcerten. Wie zich aansluit bij de umbrellastand van Kunstenpunt en WBM krijgt korting op de registratie.

Het programma van Classical:Next bestaat uit 3 delen: een showcasegedeelte, een conferentie en een muziekbeurs. Een showcase kan zowel een klein concert als een videoprojectie zijn. Voor de selectie doet men beroep op een internationale jury. Het forum wil uitdagingen voor de toekomst van de klassieke muziek aanpakken, nieuw talent, creatieve ideeën, toekomstgerichte praktijkmodellen promoten.

Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Musiques zullen België samen vertegenwoordigen met een overkoepelende 'umbrellastand'.

De Belgische stand (18m²) wordt niet alleen opgevat als 'etalage ' voor muziek uit België, maar ook als ontmoetingsplek waar je nieuwe contacten kan leggen en informatie kan uitwisselen. Kunstenpunt & WBM zorgen voor de coördinatie, extra communicatie rond de vertegenwoordiging alsook promotionele ondersteuning wanneer er een groep wordt verkozen voor een showcase. Wie met ons meegaat kan gebruik maken van de stand en wordt mee opgenomen in de communicatie. DEADLINE hiervoor is 20 maart 2015.

WANNEER? van 20 tot 23 mei 2015
WAAR? De Doelen, Rotterdam 
HOE AANSLUITEN? Inschrijven gebeurt online met een speciale netwerkcode. Voor meer informatie kan u terecht bij Stef Coninx (stef@kunsten.be) op het nummer  +32 2 201 09 06.

MEER INFOwww.classicalnext.com

Terug Meer nieuws