neoScores wint Foxconn Prijs op de Startup Nations Summit 2014

Dit is een gearchiveerd bericht

26.11.2014

De Belgische organisatie NeoScores werd gekozen uit 45 nieuwe starters door topinvesteerders en -managers. Startup Nations is een organisatie die ondersteuning biedt aan de meest veelbelovende innovatieve verenigingen van over de hele wereld.

Het Belgische bedrijf neoScores werd verkozen tot een van de beste technische startups in de wereld door het winnen van de Foxconn-prijs tijdens de top Startup Naties 2014. De uitreikingsceremonie vond plaats in Seoul, Korea, in aanwezigheid van meer dan 1.500 vips en toeschouwers. neoScores was het enige Belgische bedrijf onder de 45 genomineerde jonge starters en werd door een panel van vooraanstaande investeerders en managers in de finale gestemd. Startup Naties is een organisatie die 's werelds meest veelbelovende innovatieve bedrijven ondersteunt.

Het winnen van de Foxconn-prijs tijdens de top Startup Naties 2014 is een geweldige opsteker voor neoScores. Het jonge Belgische internetbedrijf startte met de ontwikkeling van een webapplicatie voor het digitaliseren van bladmuziek in 2013. De neoScores toepassing ging live op 5 december 2014.

Bart Van der Roost, de CEO van neoScores, licht toe: "We zijn erg blij met deze internationale prijs Erkenning door de Top Startup Naties, het zal helpen muzikanten en uitgevers van bladmuziek wereldwijd hun weg naar onze web-applicatie te vinden en, net zo belangrijk.. , de beleggers. En, laten we eerlijk zijn, wie zou niet willen investeren in een van de beste startups in de wereld? (lacht) "

De prijs voor het winnen van de Foxconn Award is 20.000 USD in cash. Dat geld zal worden gebruikt door neoScores voor de marketing en verkoop van haar webapplicatie.

Bart Van der Roost vervolgt: "In de afgelopen twee jaar hebben we een ongelooflijk parcour afgelegd: van een ambitieus concept, uitgetest met het Brussels Philharmonic en Samsung, een beta lancering eerder dit jaar en onze echte lancering nu begin december. Dankzij het harde werk van organisaties als Startups.be, iMinds en startit @ KBC voor voor de startup ecosystem in Belgiƫ, kregen we de nodige zuurstof die we als jong bedrijf nodig hadden om neoScores van de grond te krijgen. We willen ook graag onze beta testers en eerste klanten bedanken voor hun feedback en geloof in neoScores."

voor alle info: www.neoScores.com

Contactpersoon voor de pers
Voor meer informatie of interviews kunt u contact opnemen met
Saar Dietvorst
Mobiel: +32 (0) 468 19 75 07


Verwante items in de databank

Personen/groepen:Bart Van der Roost
Organisaties:NeoScores (handel bladmuziek & partituren)

Terug Meer nieuws