Georganiseerde busreis naar Musikmesse Frankfurt

Dit is een gearchiveerd bericht

19.11.2014

De officiële vertegenwoordiging voor België en Luxemburg van de Messe Frankfurt organiseert op zaterdag 18 april 2015 een busreis vanuit België naar de Musikmesse en Prolight+Sound vakbeurs.

Beide beurzen zijn samen de grootste ter wereld inzake muziekinstrumenten, muziekproductie en event technologie. Een niet te missen platform dus voor elke muzikant of muziekliefhebber.

De trip heeft verschillende opstapplaatsen, waaronder Gent, Antwerpen, … Deelnemen kost 70 euro - inclusief busreis en toegangsticket voor beide beurzen. Deze reis vindt plaats onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Daarom is het belangrijk om de organisatie tijdig een seintje te geven (ten laatste op 16 januari 2015) indien je interesse zou hebben om aan deze reis deel te nemen.

Breng je liever op vrijdag 17 april de beurs een bezoek, gelieve de organisatie ook hiervan op de hoogte te brengen. Bij voldoende interesse kan een 2e busreis op deze datum ingepland worden.

Inschrijven?
Stuur een mailtje met je contactgegevens aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp “Busreis Frankfurt am Main”.
Vragen? Neem contact op via e-mail of telefoon 02/880.95.87

Terug Meer nieuws