Van Float Fall tot Triggerfinger: knappe selectie Belgen op Duitse Reeperbahn Festival

Dit is een gearchiveerd bericht

12.09.2014

Een knappe selectie van Belgische bands krijgt dit jaar een felbegeerde plaats op de affiche van het Duitse Reeperbahn Festival: Float Fall, Oscar And The Wolf, Intergalactic Lovers, Melanie De Biasio, Douglas Firs, Pale Grey en – last but not least – Triggerfinger, die hun Duitse sterrenstatus op een exclusieve Universal-showcase mogen etaleren.

Het Reeperbahn Festival is één van de grootste showcasefestivals en vindt jaarlijks plaats in en rond de beruchte Hamburgse Reeperbahn. Van 17 tot 20 september pakt het festival uit met 400 concerten van bands uit alle uithoeken van de wereld.

Onder de noemer ‘Talents, Trends & Trade’ is er naast het showcase-gedeelte ook ruimte voor een conferentieluik met debatten, workshops, lezingen, awards en netwerkmomenten. Reeperbahn Festival ontvangt meer dan 3.000 professionelen, werkzaam in de brede muziekindustrie.

Stef Coninx, directeur van Muziekcentrum Vlaanderen, werd uitgenodigd om deel te nemen aan het panelgesprek ‘The Power of Numbers: On the Significance of Studies for the Music Industry’.

Ontdek hier waar en wanneer de Belgische bands in actie treden op Reeperbahn.

Meer info over Reeperbahn Festival: www.reeperbahnfestival.com

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Float Fall (groep / artiest)
Oscar & The Wolf (groep / artiest)
Intergalactic Lovers (groep / artiest)
Douglas Firs (groep / artiest)
Triggerfinger (groep / artiest)

Terug Meer nieuws