Korting op registratie Europese showcasefestivals

Dit is een gearchiveerd bericht

16.06.2014

In het najaar vinden weer een aantal interessante showcasefestivals plaats. Van Keulen tot Berlijn, Van Hamburg tot Parijs. Het ideale moment om nieuwe groepen te ontdekken en je internationaal, professioneel netwerk uit te breiden. Om het financieel haalbaar te houden, bieden we hier een aantal kortingen aan voor professionele accreditaties.

c/o POP
c/o Pop ondergaat dit jaar een serieuze facelift. Het festival en netwerkevent in hartje Keulen verhuist dit jaar van juni naar augustus en trekt ook in de programmatie andere kaarten. Van  20 tot 24 augustus staan onder andere Elbow, Agnes Obel en Mount Kimbie op de affiche. Professionelen kunnen er overdag ook naar het conferentiegedeelte en maken via Muziekcentrum Vlaanderen kans op een korting van maar liefst 50% op het normale conferentieticket: 50 in plaats van 100 euro.
Je persoonlijke code om gebruik te maken van dit voordeeltarief, verkrijg je door te mailen naar wouter@muziekcentrum.be
meer info: http://c-o-pop.de/en/convention

REEPERBAHN FESTIVAL
Van 17 tot 20 september 2014 vindt in Hamburg opnieuw het Reeperbahn Festival plaats: het grootste club-showcase-festival in Duitsland. Wie één van de meer dan 3000 professionelen wil zijn, kan een korting krijgen op zijn Delegate Pass. Je betaalt 135 euro net (plus 19% VAT en sales fee) in plaats van 195 euro net als je een mail stuurt naar registration@reeperbahnfestival.com met vermelding van het codewoord "Discount Flanders Music Centre". Via hun partner Lufthansa biedt Reeperbahn ook voordelige vluchten aan.
De pass is geldig voor 4 dagen en geeft recht op:
  • Toegang tot het conferentiegedeelte van Reeperbahn Festival met debatten, extra showcases, netwerksessies, B2B evenementen, recepties…
  • Toegang tot de Reeperbahn Festival Lounge (incl. delegates bar)
  •  Paswoord voor de delegates database MyReeperbahn
  • Voorrang bij de meer dan 200 avondconcerten (afhankelijk van capaciteit van de zaal) 
  • Gratis lokaal transport
Info: www.reeperbahnfestival.com/en/conference/about-conference

MaMA
Van 15 tot 17 oktober kan je in Parijs naar MaMA, een overzichtelijk showcasefestival/muziekconferentie waar je naast vele Franse professionelen ook een jaarlijks uitbreidend internationaal gezelschap tegen het lijf kan lopen.
Tot 24 september kan je aan een voordelig tarief je professionele accrediatie aanschaffen. Je betaalt 95 in plaat van  140 euro. Een persoonlijke code en de nodige instructies verkrijg je door te mailen naar wouter@muziekcentrum.be. Met een pasje krijg je toegang tot het volledige conferentiegedeelte, match-making sessies, alle concerten en de professionele contacten op de MaMa-website.
Info: www.mama-event.com

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws