SOHO!-dag

Stimuleer Ondernemend Hoger Onderwijs

Dit is een gearchiveerd bericht

07.04.2014

Onderwijs van de toekomst daagt uit en moet de nieuwe generatie voorbereiden op morgen. Die moet meer dan ooit wendbaar en vooral creatief zijn; kansen zien en ze ook effectief grijpen. De SOHO!-dag brengt op 29 april 2014 in Mechelen een dag vol bestaande ondernemende praktijken uit Vlaanderen door mensen uit het hoger onderwijs.

Zij tonen hoe er hier-en-nu aan ondernemend onderwijs gewerkt wordt. Je gaat in gesprek met gelijkgezinde collega’s, legt  contacten en maakt kennis met verschillende praktijken en met instrumenten die een breder ondernemend beleid in je instelling ondersteunen.

Inspirerende voorbeelden, actieve workshops, verrijkende gesprekken en contactmomenten wachten je op. Ervaringen van collega’s activeren je om met nog meer goesting en ideeën samen met docenten en studenten te bouwen aan een uitdagende leeromgeving.

De dag staat open voor docenten, studenten en beleidsmakers. Deelname is gratis, inschrijven is evenwel verplicht en kan tot maandag 21 april 2014 via de inschrijfmodule.

Locatie:
Congrescentrum Lamot
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen

Website:
www.sohodag.be

Verwante items in de databank

Documenten:Wegwijs in de professionele muzieksector (eindverhandeling)
Creativiteit zkt Structuur (studie/rapport)

Terug Meer nieuws