Workshop: Een goed geschreven subsidiedossier

Dit is een gearchiveerd bericht

22.07.2013

Upwards organiseert op 26 september a.s. een sessie waar deelnemers kunnen leren hoe je een goed subsidiedossier kan schrijven.

Bij het schrijven van een goed subsidiedossier komt heel wat kijken. Van het uitzoeken van de projectsubsidie waarvoor je het best in aanmerking komt, tot het vormgeven van het dossier.
In deze opleiding bekijken we hoe je dit het best aanpakt.
  • We overlopen het proces, de inhoud en de vormgeving.
  • Hoe maak je van je subsidiedossier een inhoudelijk en visueel aantrekkelijk document?
Tenslotte onderzoeken we hoe je er voor zorgt dat je subsidiedossier geen dode letter wordt. Je dossier moet immers niet alleen geld opleveren, het is ook een leidraad voor de (toekomstige) werking van de organisatie. Een goed subsidiedossier is meteen een goede basis voor heel wat afgeleiden: Jaarplanningen, Actieplannen, Voorstelling van de organisatie en de werking...

Praktisch
Donderdag 26 september, van 09u30 tot 17u00
Locatie: vergaderzaal Upwards, 2de verdieping, Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel
Kostprijs: € 170 ex. BTW
Deze opleiding valt onder de algemene voorwaarden van UPWARDS cvba.

Voor deze opleiding kunnen sectoriale opledingspremies aangevraagd worden door werkgevers van organisaties of instellingen die ressorteren onder het Paritair Comité voor het Vermakelijkheidsbedrijf (PC 304) voor meer info zie podiumkunsten.be en werkgevers en werknemers die ressorteren onder het Paritair Comité voor de Audiovisuele Sector (PC 227) voor meer info zie mediarte.be.

De opleidingen kunnen deels betaald worden met de kmo-portefeuille.
Meer informatie en inschrijven HIER

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws