IMPRESS Nieuw muziek- en theatershowcase-initiatief voor professionals

Dit is een gearchiveerd bericht

10.09.2012

Vier organisatoren en agenturen uit de Belgische culturele sector slaan op 2 oktober de handen in elkaar voor de eerste editie van 'IMPRESS', een muziek- en theatershowcase voor professionals.

'IMPRESS' biedt Belgische programmatoren de kans om een hele dag lang nieuwe acts uit de meest uiteenlopende genres live aan het werk te zien. Van muziektheater, via Jazz, langs Flamenco en Latin naar kwalitatieve pop: Het aanbod is rijk en divers.

Artiesten krijgen hiermee de kans zich op de meest directe manier - d.m.v. een optreden van een half uur, zich te presenteren aan een publiek van uitsluitend programmatoren. Programmatoren kunnen op hun beurt op korte tijd een selectief en breed aanbod aan artistiek talent live beoordelen.

Via Lactea, La Barraca, WellWellWell en Klik Productions zullen doorheen de dag elk 2 nieuwe acts voorstellen in een mooie theaterzaal. Dit vanaf 10u 's morgens tot en met 17u in de namiddag. Aanvullend hierop zullen, in een tweede ruimte, ook nog andere akoestische acts te zien zijn.

'IMPRESS' gaat door op dinsdag 2 oktober 2012 in het mooie Molièretheater aan de Naamse Poort, centrum Brussel.
Een theater dat niet alleen erg geschikt is voor zo'n initiatief, maar ook door zijn centrale ligging gemakkelijk bereikbaar is. Dit zowel via het openbaar vervoer (Metrohalte voor de deur) als met de auto (ondergrondse parking Naamse Poort). Inkom is gratis en voor spijs en drank wordt gezorgd.

Inschrijven voor 'IMPRESS' kan via ilse@wellwellwell.be

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws