Internationale conferentie rond Arts Management

Dit is een gearchiveerd bericht

27.03.2012

Van 17 tot 21 december 2012 wordt in Leibnitz, Oostenrijk een internationale conferentie georganiseerd onder het thema 'Performing Arts Management Today'.

"Performing Arts Management Today" is een conferentie voor managers, administratieve krachten, consulenten, ondernemers, fundraisers, producenten, enz. die actief zijn in de cultuur- en kunstensector, en die willen bijleren over verschillende thema's en best practices omtrent opleiding en administratie van kunst- en cultuurorganisaties.

Het hoofddoel van de conferentie is om inzichten bij te brengen over de beste managementstrategieën voor kunst- en cultuurorganisaties van allerlei grootordes en disciplines, relevante vragen te beantwoorden over ⁞opleiding en ontwikkeling van cultuurmanagement, nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met collega's uit verschillende landen en de mogelijkheden af te tasten voor toekomstige samenwerkingen.

Het programma van de conferentie is momenteel nog in opbouw, maar wie geïnteresseerd is als gastspreker of wie een project wil voorstellen, een workshop wil organiseren, enz. kan zich melden bij de organisatie.

Alle informatie vind je op www.iugte.com/projects/performingartsmanagement

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws