P-Kaffee Participatieprojecten Kansengroepen

Donderdag 29 maart in Antwerpen

Dit is een gearchiveerd bericht

16.03.2012

Om een diverse, duurzame en actieve participatie van kansengroepen aan cultuur, jeugdwerk en sport te bevorderen, subsidieert de Vlaamse overheid jaarlijks projecten die erin slagen die groepen via een vernieuwend concept toe te leiden naar culturele, jeugdwerk- of sportieve activiteiten. Ook initiatieven die uitgaan van die kansengroepen komen hiervoor in aanmerking.

Wie in 2013 met dergelijk project wil starten zet zich beter nu al schrap. Plan je een participatieproject met een looptijd van 1 jaar of langer, tot 3 jaar? Dan is 15 september 2012 je eerstvolgende indiendatum voor je subsidieaanvraag. Dat lijkt nog veraf, maar laat je niet misleiden. Om tot een goed projectvoorstel te komen investeer je best wat tijd. Alles start met degelijke informatie. Daarom organiseert Dēmos voor de tweede keer een P-kaffee.
Met dit initiatief wil Dēmos organisaties informeren over de mogelijkheden van de subsidielijn 'participatieprojecten kansengroepen' binnen het Participatiedecreet. Misschien is deze subsidielijn nog onbekende in jouw organisatie? Misschien twijfel je of jouw project wel in aanmerking kan komen? Misschien heb je een ideeën, maar kom je er niet toe om ze concreet uit te werken? 
Met het P-kaffee komt Dēmos je tegemoet. Ze zetten alle nodige informatie nog eens op een rij, we geven feedback op je ideeën en we organiseren uitwisseling tussen collega's. Het tweede P-Kaffee plannen ze op donderdag 29 maart in Antwerpen. Gastheer van dienst is Jespo.
Lees meer op www.demos.be/ons-aanbod/p-kaffee/kavka

Verwante items in de databank

Nieuws:Intersectoraal overleg Participatieprojecten (23.05.2012)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws