Nieuw showcase festival voor het Nederlandstalige lied

Dit is een gearchiveerd bericht

05.08.2010

Met Buma NL staat het Nederlandse ’s-Hertogenbosch op donderdag 9 en vrijdag 10 september  volledig in het teken van het Nederlandstalige lied.

Buma NL wordt georganiseerd door het Nederlandse Buma Cultuur.  Seminars, netwerkmomenten, meet & greets, keynotes, presentaties enz moeten ervoor zorgen dat bezoekers ( er wordt gemikt op professionals uit de Nederlandstalige muziekindustrie) in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt in dit genre; dat de juiste personen elkaar treffen en spreken, dat het bereik van de sector nog groter wordt, de erkenning nog breder en het genre sterker.

De komende jaren moet het evenement uitgroeien tot het jaarlijks terugkerend moment waarop iedereen die een rol speelt in de Nederlandstalige muziek naar ’s-Hertogenbosch komt om zich daar op de hoogte te stellen van wat er speelt, maar vooral ook om zijn netwerk te onderhouden of zelfs uit te bouwen. Daarnaast wil Buma Cultuur dat middels het showcase-programma Buma NL een springplank wordt voor vele artiesten en componisten naar het grote publiek.

Alle info: www.buma.nl

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws