Klassiek en hedendaags klassiek op Cultuurmarkt Vlaanderen

Dit is een gearchiveerd bericht

27.04.2010

De 15de editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen vindt gewoontegetrouw plaats op de laatste zondag van augustus in het centrum van Antwerpen. Ensembles klassieke en hedendaags muziek krijgen er ook dit jaar de gelegenheid om een fragment te brengen uit een concert dat in het seizoen 2010-2011 op hun programma staat.

De bedoeling van het hele opzet is: toeschouwers ertoe aanzetten om een volledig concert bij te wonen. Ensembles, individuele muzikanten, koren en orkesten krijgen ongeveer 20 minuten de tijd om zich (muzikaal) voor te stellen (+ 20’ opbouw en 20’ afbraak) in de kapel van de Lessius Hogeschool of in de Carolus Borromeuskerk. 

Tot nu toe maakten bijvoorbeeld ensemble Emanon, BL!NDMAN strings, Champ d’Action, riet- en koperblazers o.l.v. Wim Becu, Il nostromo del sogno, BiancoNero, duo Phoenix, … van die mogelijkheid gebruik. Wie wil meedoen op zondag 29 augustus kan zich kandidaat stellen bij veerle.keuppens@telenet.be. Begin juni krijgt iedereen uitsluitsel over zijn deelname

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws