Oproep E-culture fair 2010

Dit is een gearchiveerd bericht

09.02.2010

E-culture fair 2010 is een internationale ontmoeting, uitwisseling en showcase van nieuwe projecten voor mensen die werken op het raakvlak van cultuur, (media)technologie, onderzoek en creatieve industrie. De beurs vindt plaats van 23 tot en met 25 augustus 2010 als onderdeel van Ruhr 2010 cultuurhoofdstad van Europa en ISEA 2010 (International Symposium on Electronic Arts) in de U-Turm in Dortmund.

De E-culture fair 2010 is een initiatief en samenwerking van het steunpunt Beeldende, Audiovisuele en Mediakunst, Virtueel Platform uit Nederland, Medienwerk NRW uit Nordrhein-Westfalen en ISEA 2010.

Met dit event wordt het innovatief potentieel van samenwerking tussen cultuur, onderzoek en creatieve industrie op een toegankelijke manier getoond, krijgen bezoekers de kans om de mensen achter de projecten te leren kennen en worden impulsen gegeven aan meer samenwerking tussen diverse actoren en organisaties in deze dichtbevolkte regio's.

Op de e-culture fair ontmoet je een wereldwijd, Europees, regionaal en lokaal publiek, (ISEA2010, RUHR2010, publiek uit het Ruhrgebied, Nederland en Vlaanderen en uit de stad Dortmund), vele andere interessante culturele en creatieve mensen en organisaties, en een selectie aan het beste wat er aan recente e-culturele projecten is ontwikkeld in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.

Met deze call kan je een project voorstellen dat getoond kan worden tijdens de e-culture fair, hetzij in de tentoonstelling die gedurende drie dagen permanent wordt bezocht, hetzij als doorlopende demo op een stand, hetzij als punctuele projectpresentatie, hetzij als live performance. Je kan met deze call ook voorstellen doen voor een workshop maar let wel dat het aantal workshops beperkt is.

Deadline voor voorstellen is 20 maart 2010. Alle praktische info: www.bamart.be

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws