Overzichtstabel structurele subsidies 2002-2012

Dit is een gearchiveerd bericht

24.04.2009

Op basis van de lijsten van organisaties die structurele subsidies hebben ontvangen in de periode 2002-2009, aangevuld met de pas bekend gemaakte beslissingen voor de periode 2010-2012, heeft het muziekcentrum een overzicht gemaakt van de structurele subsidies van 2002 tot 2012. Door het samen brengen van informatie over verschillende subsidierondes wordt de evolutie per organisatie en werkvorm zichtbaar. Het overzicht kan je hier downloaden

De lijst met organisaties die in 2010 een meerjarige subsidie binnen het Kunstendecreet zullen ontvangen, staan online. De officiƫle kennisgeving van de beslissing van de Vlaamse Regering met de adviezen van het agentschap en de beoordelingscommissie, en de motivering van de Vlaamse minister bevoegd voor Cultuur, worden in de loop van de komende weken aan de betrokken organisaties toegestuurd. De reeds beschikbare cijfers en tabellen kan je downloaden op www.kunstenerfgoed.be.

Naast de tabellen met cijfergegevens over de toegekende subsidies, wordt er via de site van kunsten en erfgoed ook een document aangeboden met wat meer uitleg rond de aanvragen, de adviezen en de context van de beslissingen. dit document kan je vinden via volgende link: 

http://www.kunstenenerfgoed.be/ake/download/nl/2259775/file/pb_kunstendecreet_bijlage_context.pdf

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws