Studiedag internationale culturele samenwerking

Dit is een gearchiveerd bericht

02.12.2008

Hoe ziet de Europese cultuuragenda er uit? Wie kan aanspraak maken op Europese financieringsmogelijkheden? Het Nederlandse CultuurContactPunt organiseert rond al deze vragen een "Europadag" over internationale culturele samenwerking.De Europadag vindt plaats op dinsdag 16 december in Felix Meritis, Amsterdam. In een gevarieerd programma van lezingen, workshops, individuele speed dates en een informatiemarkt word je er geïnformeerd over alle facetten van samenwerken in Europa.

Met bijdragen van o.a. Rob van Iersel (Ambassaderaad Onderwijs, Cultuur en Audiovisueel permanente vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie), Sheamus Cassidy (programmamanager Europese Commissie, directie Cultuur), Peter Smidt (Buma Cultuur) en Sneška Quaedvlieg-Mihailović (Europa Nostra), Geoffrey Brown (EUCLID CCP UK), Gudrun Heymans (Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media Vlaanderen) en Erik Backer (zakelijk directeur De Melkweg).

Gedetailleerde informatie over het programma is terug te vinden op www.dare2connect.nl/item/100/europadag-2008. Reserveren is nodig. Deze conferentie is georganiseerd in samenwerking met Dare2Connect en is onderdeel van de Europaweek over het culturele Europa van vandaag met activiteiten van 9 t/m 17 december. Lees meer hierover op www.dare2connect.nl.

Trefwoorden: , ,

Terug Meer nieuws