Ontmoetingsmoment rond culturele diversiteit

Dit is een gearchiveerd bericht

26.11.2008

Is mijn aanbod aantrekkelijk voor een brede doelgroep? Hoe communiceer ik met buurtbewoners met diverse etnisch-culturele achtergronden? Waar werf ik collega’s en bestuursleden met diverse etnisch-culturele achtergronden? Hoe ga ik om met anderstalige nieuwkomers? Voor al deze vragen organiseert de integratiesector op 3 december in Brussel een ontmoetingsmoment.

De integratiesector werkt aan een samenleving die positief omgaat met diversiteit. Een samenleving waaraan alle mensen, ongeacht hun afkomst, volwaardig kunnen deelnemen. Acht integratiecentra beschikken over een brede waaier aan methodieken, instrumenten en kennis over 'het omgaan met diversiteit'. Je vindt er één in iedere provincie en één in Antwerpen, Gent en Brussel.

Praktisch:
Woensdag 3 december van 9.30u tot 13.30u. Locatie: Gemeenschapcentrum de Markten, Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel. Wegbeschrijving zie: www.demarkten.be Het ontmoetingsmoment is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via www.interculturaliseren.be.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws