Sioen

Categorie:artiest / groep
Genre(s):singersongwriter, Pop / Rock
Huidige/voormalige leden:Jeroen Baert, Frederik Sioen, Matthias Debusschere
Gastleden:Fritz Sundermann

Korte beschrijving

Sioen is een singer-songwriter uit Gent die Engelstalige pop/rock brengt. Piano en zang doet Sioen zelf, met vooral een opvallende rauwe stem.

Selectieve discografie

OmniverseOmniverse (2017)
Pop / Rock
Sioen
Too good to be true (2001-2016)Too good to be true (2001-2016) (2016)
Pop / Rock
Sioen
Man mountainMan mountain (2015)
Pop / Rock
Sioen
Cruisin'Cruisin' (2013)
Pop / Rock, singersongwriter
Sioen
SioenSioen (2012)
Pop / Rock
Sioen
Calling up SowetoCalling up Soweto (2009)
Pop / Rock
Sioen
A potionA potion (2007)
pop, singersongwriter
Sioen
Ceci n'est pas un filmCeci n'est pas un film (2005)
Pop / Rock
Sioen
Ease your mindEase your mind (2005)
singersongwriter, Pop / Rock
Sioen
Team spirit IITeam spirit II (2003)
pop, singersongwriter
Sioen

Op compilaties van Muziekcentrum Vlaanderen

21 Pop & Rock songs from Flanders21 Pop & Rock songs from Flanders (2007)
Pop / Rock
Diverse uitvoerders
Popgrond / Vol. 3Popgrond / Vol. 3 (2005)
Rock / Alternative
Diverse uitvoerders
Popgrond / Vol. 2Popgrond / Vol. 2 (2004)
Rock / Alternative
Diverse uitvoerders
Demopoll / 2001Demopoll / 2001 (2001)
Rock / Alternative
Diverse uitvoerders
Experience MusicExperience Music (2001)
pop
Diverse uitvoerders

Verwante items in de databank

Persknipsels/Artikels:
(Wat is dit?)
Klein ventje, groote oorlog: Sioen (21.04.2015)
Then we take Beijing (11.12.2013)
Sioen naar Zuid-Korea (07.11.2012)
De zeven hoofdzonden volgens Sioen (21.02.2012)
Sioen viert tien jaar Sioen (11.12.2010)
Sioen stelt 'Calling Up Soweto' voor in de Ancienne Belgique (***) (05.05.2009)
'In Soweto werd ik een ander mens' (29.04.2009)
Sioen goes Soweto (28.04.2009)
Sioen (25.03.2009)
Sioen (03.2009)

nog 19 resultaten op het documentatieplatform