Eerste sneeuw - Alle liedteksten

Type:muziek- of liedjestekstboek
Auteur(s):Lieven Tavernier
Uitgever:Lannoo uitgeverij
Datum van uitgave:06.10.2015
Aantal pagina's:192
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
ISBN:978 94 014 3074 6
Genre(s):Chanson & Nederlandstalige pop

Info

Singer-songwriter Lieven Tavernier is een meester in het genre. Befaamde muzikanten zoals Jan De Wilde, Thé Lau en Flip Kowlier coverden zijn songs. Voor een groot publiek werd Lieven Tavernier bekend nadat Jan De Wilde drie nummers van hem in het collectieve geheugen zong: Eerste Sneeuw, De Verdwenen Karavaan en het definitieve Gentse stadslied De fanfare van Honger en Dorst. Maar er volgden veel meer pareltjes, want 'schrijven is te mooi om het te laten' en 'in het aanschijn van het einde moet er gewerkt worden'. Dit mooi uitgegeven boek is een prachtige verzamelbundel met een unieke cd en getuigenissen van warme vrienden.

Voor de exclusieve cover-cd 'Geen kwaje Vrienden' vroeg Lieven Tavernier een aantal van zijn vrienden om een eigenzinnige bewerking te maken van z'n songs.

Verwante items in de databank

Releases:Geen kwaje vrienden

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie