Joining the dots. Bouwstenen voor een duurzaam internationaal kunstenbeleidCourant 96 febr-april 2011

Type:tijdschrift
Uitgever:Vlaams Theater Instituut (VTi)
Plaats van uitgave:Brussel
Datum van uitgave:2011
Aantal pagina's:110
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:109
ISSN:0776-1198
Taal:Nederlands

Info

Verslag van de lezingen van de door de kunstensteunpunten en het Vlaams Fonds voor de Letteren op 25 en 26 oktober 2010 georganiseerde tweedaagse conferentie over internationaal cultuurbeleid. De bedoeling was om de internationale praktijk in de kunsten in al zijn diversiteit in kaart te brengen, meer licht te werpen op de voornaamste obstakels om internationaal te kunnen werken en een aantal instrumenten en aanbevelingen aan te reiken voor een toekomstgericht internationaal kunstenbeleid, op de verschillende beleidsniveaus.

Er werden lezingen gebracht door Bieke Verdonck, Joris Janssens, Marie Roofthooft, Stef Coninx, Christian De Schutter, Siebe Dumon en Karla Puttemans, Carlo Van Baelen, Stefan Siffer en Katrien Vandemarliere, Tom Viaene, Inez Boogaarts, Ellen Loots, Jan Goossens en Floris Cavyn.

De organisatie gin g uit van BAM, MCV, VAF, VAi, VFL en VTi

Trefwoorden: , ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie