Audit in de grote Vlaamse Culturele instellingenDepartement WVC- Administratie Cultuur

Type:studie/rapport
Auteur(s):Wanda D'hanis, Luc Perneel, Kathleen Perneel
Uitgever:Nikè Consult
Plaats van uitgave:Antwerpen
Datum van uitgave:2004
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:959
Taal:Nederlands

Info

in overeenstemming met de opdracht van de Vlaamse minister van Cultuur (dd. 011203) werd door 'Nikè Consult - Management & Reflectie' in samenwerking met 'Walkiers & Co, bedrijfsrevisoren', een kortlopende audit georganiseerd in de groet Vlaamse culturele instellingen.

Doel van dit onderzoek is een antwoord te formuleren op volgende beleidsvragen:
"1. Of er een vast groeipercentage moet zijn om het beleid van de instellingen op constant niveau te houden, abstractie gemaakt van de indexering en hoe hoog dat vaste percentage dan moet zijn;

2. Welke legitimiteit hebben de bijkomende financiële vragen van deze grote instellingen, uitgaand van een werking op een 'normaal' niveau, d.w.z. zoals bepaald in de missie en de opdracht opgenomen in de regelgeving en/of beheersovereenkomst."

De publicatie staat verspreid over 2 mappen in onze collectie.

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie