Having fun

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):Pauwel De Meyer
Label(s):Starman Records
Label code:SMR076
Releasedatum:02.09.2016
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Pop / Rock
Taal:Engels

Track-info

1.Lonely boys
2.Here again
3.Nothing to prove
4.Mom's car
5.Prins Albertstraat
6.Easy
7.Shana-na
8.Eiaha Ohipa
9.99

Perscommentaren

"Having Fun vaart wel bij zijn tussentijdse escapades met zijn baldadige garagerockgroep Monster Youth. Ondanks de titel werpt De Meyer zich nog niet op als lachebekje, maar er flitsen wel kordate elektrische gitaren je oren voorbij en melodieën zijn eropuit om deuren te forceren." (...) "Weg zwart-wit, Pauwel De Meyer bekent kleur." (***)
Kurt Blondeel, Focus Knack, 14.09.2016, p.43

"Having fun? Zo klinkt de 23jarige songschrijver Pauwel De Meyer op zijn derde album niet echt, maar mooi zijn zijn eenvoudige liedjes wel." (...) "Met piekjes als 'Mom's car' en 'Shanana' roept hij een persoonlijke, kwetsbare sfeer op. Toch vallen we sneller voor de songs waar al eens een versnelling, wat meer dynamiek en een leuke solo in zit, zoals 'Eiaha ohipa'." (***)
Peter Vantyghem, De Standaard, 21.09.2016, p.D9

"Zijn derde soloplaat is minder melancholisch dan zijn vorige. De Meyer toerde ooit met Devendra Banhart en is hier in het akoestische Prins Albertstraat ook nog een enkele keer breekbaar, folky en lo-fi te horen. In de overige tracks laat hij zich, begeleid door een stevig bandje, van zijn meest poppy kant horen. Having Fun indeed."
Willem Jongeneelen, OOR, November 2016, p.89